Fényképes naptárak

Készítsen fényképes naptárat az ingyenes rendelőszoftverrel!

Fényképes naptár készítés - CEWE Naptár

CEWE fényképes naptár

  • Kényelmes és gyors fotónaptár szerkesztés az ingyenesen letölthető Fotóvilág rendelőszoftverrel

  • Válasszon különleges naptár sablonjaink közül, majd dekorálja kedvenc fényképeivel és alkalomhoz illő designelemekkel

  • Elkészült CEWE fényképes naptárát üzleteinkben vagy házhozszállítással is átveheti

 

Fényképes naptárak

A4 falinaptár

3490 Ft*

Dekorálja otthona falát legszebb digitális fényképeiből elkészített A4 falinaptárral, mely praktikus ajándékötlet bármilyen alkalomra!

A3 falinaptár

5290 Ft*

A saját fényképeiből, ízlés szerint elkészíthető A3 falinaptár minden falon szemet gyönyörködtető látványt nyújt, akár panoráma formátumban is!

A2 falinaptár

11990 Ft*

Most mutassa meg legszebb felvételeit, igazán nagy méretben is! Az óriási méretű A2 falinaptárral bátran dekorálhatja otthona falait.

Konyhai naptár

2990 Ft*

A konyhai fotónaptár mindig emlékeztetni fogja a különleges alkalmakra. Ráadásul minden oldalát egyedileg, ízlés szerint tervezheti meg.

Éves tervezőnaptár

1190 Ft*

Az A3 és A4 méretben választható éves tervezőnaptárral egy pillanat alatt áttekintheti az egész évet. Dobja fel naptára hangulatát letölthető design elemekkel!

Fali határidőnaptár

5390 Ft*

A lapozható A3 és A2 méretű fali határidőnaptár rendkívül sok helyet biztosít legszebb digitális képeinek! Ráadásul kreatív ajándék egész évben!

A5 panoráma falinaptár

2990 Ft*

Az A5 méretű panoráma formátumú falinaptár kis mérete ellenére is kiváló kedvenc fotói prezentálásához. Tervezze meg ízlés szerint!

Állítható asztali naptár

2990 Ft*

Ügyes kialakítása révén a naptár stabilan áll az íróasztalon. Így szem előtt lesznek a teendői, ráadásul a fotónaptár oldalai egyedileg tervezhetőek!

Asztali határidőnaptár

3290 Ft*

Az asztali határidőnaptár minden otthoni, vagy munkahelyi íróasztal kötelező kelléke. Ráadásul van elég hely a legfontosabb teendőket is beleírni!

Négyzet alakú falinaptár

6490 Ft*

A falinaptár felületén annak trendi, négyzetes formátumának köszönhetően minden motívum kiválóan mutat. Szerkessze meg egyedileg!

Négyzet alakú asztali naptár

3490 Ft*

Kiváló választás mind az álló, mind a fekvő tájolású képekhez a modern, négyzetes formának köszönhetően. Próbálja ki Ön is!